Retouren & Terugbetalingen

Mocht u informatie of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!


TERUGBETALINGEN


Uw Oreylo-stukken zijn beschermd door een levenslange garantie tegen materiaal- of fabricagefouten - elk item dat niet voldoet aan onze productiekwaliteitsnorm wordt door ons vervangen, kosteloos! De levenslange bescherming begint op de datum van aankoop via de Oreylo-website. Als u vermoedt dat uw stuk een fabricageprobleem heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ons klantenserviceteam helpt u graag verder!

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport verloren gaan en kunnen geen restitutie bieden. We raden ten zeerste aan om bij het afrekenen een verzekeringspolis af te sluiten om uw bestelling te beschermen. U kunt meer informatie vinden over verzekeringspolissen in ons verzendbeleid. Het is een goedkope en betrouwbare manier om uw zending te beschermen!

EEN RETOURZENDING MAKEN


Om hygiënische redenen accepteren we geen retouren of ruilingen voor oorbellen. Als onze vervoerspartner het pakket niet kon bezorgen vanwege een onjuist adres dat in overeenstemming is met ons beleid, wordt er een restitutievergoeding van $15,00 USD in rekening gebracht als u een restitutie voor het niet-afgeleverde pakket aanvraagt. Deze vergoeding dekt de administratieve kosten die worden gemaakt bij het verwerken en afhandelen van geretourneerde items.